AKTUELNO

Njihovom sukobu se ne nazire kraj.

Ove noći stanovnici Bele kuće mogu da pogledaju šta se sve dešavalo zanimljivo proteklih dana na imanju hiper-rijaliti programa koji pomera sve granice "Zadruga 2", kao što je to slučaj svakog četvrtka.

Na narednom snimku zadrugari su čuli razgovor Ljube Pantović i Mine Vrbaški, kada su njih dve ogovarale Staniju Dobrojević, Aleksandru Subotić i Maju Marinković tokom ovonedeljne žurke.

Foto: TvPink Printscreen

One su urlale, Mina i ja smo to komentarisale. Stanija se jeste g*zila ka Karađorđu. Ovaj je gledao. Ja sam im rekla da se posle ne bune kad drugi ljudi počnu da rade neke stvari. Ima nas koji se ne j*bemo za kadar i hoćemo da spavamo. Ja sam bila besna i rekla sam da ću da ih polijem - objasnila je Ljuba.
Lažeš za to, lagala si za krađu, sve lažeš, Ljubo. Izgleda da ti je moje d*pe rak rana. Sad mi je jasno da je Ljuba lagala sve, da se pričalo o krađi stvari, nikad nisam čula to. Iz nje govori samo ljubomora. Verovatno imaš kompleks od toga zato si se skidala tamo u izolaciji kad te Marija navukla - odbrusila joj je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam to mnogo više naplatila nego ti tvoju p*čku kad si slikala. Ona stane na kameru i nag*zi se kad traje igrica i što joj je kriv đavo kad komentarišemo - vikala je Pantovićeva.
Ko o čemu ti o mojoj g*zi - ponovila joj je Stanija.
Malo manje se g*zi jer se vide neke stvari koje ne bi trebalo. Tvoj š*pak nije uopšte zanimljiv ali se video - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Pojedine zadrugarke su podržale Staniju, dok je Snežana Ilić stala u odbranu Ljubinog stava, te je navela da je u potpunosti saglasna sa njom.

Meni smeta njeno nedolično ponašanje - rekla je Snežana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam primetila odavno da su mnoge devojke, ali i žene ljubomorne na Staniju jer je perfektno građena. Kad se ona n*guzi to je njima krivo - rekla je s druge strane Marija Kulić.
Sve ove devojke su male bebe za jurenje kadra naspram kobile od 35 godina. Draga moja, te č*arne kolutiće možeš da reklamiraš negde drugde. Kadropaćenica. Ona super izgleda, nisam nikad rekla da ružno izgleda, već komentarišem šta ona radi - zaključila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NE TERAJ ME DA SE SVAĐAMO! Suzana SATERALA Mikija u ĆOŠAK, on se OVAKO BRANIO! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Ljuba Pantović

#Stanija Dobrojević

'