AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Klip koji je mnoge iznenadio jeste razgovor Davida Dragojevića i Mikija Đuričića, koji su razgovarali o komplikovanoj situaciji između Dragojevića i njegove devojke. Naime, ono što je mučilo Davida jeste situacija sa Anom Korać sa kojom se to veče posvađao. Ana se tokom gledanja video-priloga sve vreme mrštila, kao da joj nije bilo prijatno da sluša razgovor.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se izvinjavam gledaocima, jer ja nisam znao da se ja snimam dok jedem. Oni kad su raskinuli, ja sam mu rekao da su to žene, iz svog iskustva sam ga posavetovao. Meni ga bilo žao, ali sine, uhvaćen si. Sam si sebe uvalio u to, ali ne dam da kažu da si ti najgori. Ja pamtim klipove gde se Sandra i ti svađate, gde se žališ, svega se ja sećam i lepih, i loših trenutaka. Da li je lepo ili nije, nije stvar u tome, jer ona sad priča jedno, ti pričaš drugo, a pričali ste zajedno istu priču. Ovaj čovek je skakao za Aleksandru - ispričao je Miki.
J*baću ti mater - dobacio je David Aleksandri, jer mu je ona zbog povređenosti rekla da je sve radio zbog novca o čemu je već bilo reči ranije tokom večeri.

Foto: TvPink Printscreen

Potom je došlo do žestoke rasprave Ane, Aleksandre, Davida i Mikija, koju možete pogledati u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'