AKTUELNO

Imala je potrebu da joj kaže sve u oči.

Stanija Dobrojević i Aleksandra Subotić postale su dobre drugarice u Zadruzi, a za stolom u emisijama su žestoko branile svoje stavove, zbog čega su u nekoliko navrata imale u žestoke sukobe sa svojim cimerima.

Međutim, ove noći njih dve su započele raspravu zbog Karađorđa Subotića i afere ,,pica" o kojoj se nedeljama pričalo. Budući da je njen otac ispao kriv za krađu, gde se na kraju razotkrilo ko je Maja Marinković ipak bila inicijator tog događaja, Subotićeva je Staniji zamerila zbog te situacije.

Foto: TvPink Printscreen

Vi ste ispali loši prema mom ocu. Vidiš koliko si ti nerealna?! Pola sata ste se napušavale sa Karađorđem - počela je Aleksandra.
Ali, on je tvoj otac sve je to okej. Neka bude da sam ja đubre zbog te pice, ja sam ta koja je rekla da se ta pica vrati. Ja nisam mogla da ih odrukam - pravdala se Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Meni je krivo, ona kao zamera Karađorđu, nema prava da mu zamera ni za šta! Nisi u pravu za taj odabir, nije ni on, ali za mnoge stvari jeste! Karađorđe nije otpisao nikog, ako je nominovao to ne znači da je otpisao! Ja sam tebi rekla šta ti zameram kao drugarici, rekla sam ti da mi smeta! - rekla je Subotićeva.
Okej, ja sam loša i to je to - rekla je Stanija.

Detaljno o ovoj raspravi pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Stanija Dobrojević

'