AKTUELNO

Opet se posvađali.

Tokom večerašnjih reklama za vreme emisije "Pitanja novinara" došlo je do nove svađe između Marka Miljkovića i Lune Đogani. Marko je uporno spominjao Brendona i govorio joj da ga ignoriše, dok je Luna pričala Marku kako on ne može da joj brani da odgovara na pitanja koje dobija.

Foto: TV Pink Printscreen

U sve se umešao i Brendon, koji je poručio Luni da su oni na javnoj sceni i da ružno izgledaju njihove svađe. Inače, Luna je večeras saznala da je Marko rekao Brendonu: "Samo udri po Luni".

Foto: TV Pink Printscreen

Poneta je što mene Brendon, koji je tvoj drug i koji ti je mnogo drag, mene ne poštuje! To svi govore! Ne možeš ti meni da zabraniš da odgovaram na pitanja. Ovo je emisija, mora da se odgovara na pitanja. Ja hoću da odgovaram na pitanja. Imam pravo da odgovorim na pitanje, ti ne možeš da tražiš da ja kažem da nemam komentar za Brendona - pričala je Luna Marku.

Foto: TV Pink Printscreen

On je ćutao. Kada te pitaju, ti ga ne spominješ. Šta ima da pričaš više? Neka on priča, a ti imaš pravo da mu odgovoriš. Kako ne razmišljam realno? Kako treba da razmišljam? Luna kontriraš mi - pričao je Marko Luni.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Luna Đogani

'