AKTUELNO

Prišao joj kako bi rešili problem u svom odnosu.

Nadežda Biljić nakon što je odlučila da ostane u Beloj kući, uzela je svoje stvari i izašla u dnevnu sobu kako bi spavala u ovom delu kuće, jer nije želela da provodi više vreme sa Tomom Panićem.

Međutim, Toma je prišao Biljićevoj kako bi raspravili šta imaju. Tokom razgovora oni su pričali o njima. Ono što je Nadeždu iznerviralo je obnovljen odnos Panića sa njegovom bivšom devojkom Marijanom Zonjić.

Foto: TvPink Printscreen

Ostavi me na miru, idi lezi tamo gde ti je mesto. Ja sam glupa, igram se rijalitija, tako si rekao, meni je bitan rijaliti... Ako meni muškarac posle s*ksa dođe i kađe da budem lepa, da se ne svađam, to znači da ti hoćeš da vidiš kako ću ja da se ponašam. Ali naređivanja kod mene, ne prolaze. Ubio me Bog ako je ovaj čovek normalan. Sad je ispalo da si ti bio krasan, divan prema meni, a kakva sam ja bila prema tebi - govorila je Nadežda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti sa svakim bivšim imaš probleme, sa svakim si se gađala flašama i čašama. Šta si radila sa Veljkom, sutra ću ti reći ko mi je to rekao. Do koje mene ti ideš sa bezobrazlukom, da ti meni kažeš da sam ja vršio pritisak. Jesam li bio normalan prema tebi? Jesam! Šta tebe boli k*rac sa kime sam ja? Ti si bila nenormalna! Kako Minu boli k*rac - uzvratio joj je Toma.

Foto: TvPink Printscreen

U njihov razgovor uključila se i Mina Vrbaški, koja je takođe jedna od Tominih bivših devojaka, te je Paniću objavila rat, koji počinje već od danas.

Tomo, j*baću ti sve po spisku zato što si je izj*bao. Od sutra igramo Tomo, ti i ja rijaliti - izjavila je Mina.

Nadežda se zatim izvinjavala Tomi što mu je psovala majku, a onda je Panić analizirao ponašanje ove zadrugarke i tom prilikom joj rekao kako smatra da joj nedostaju žestoki intimni odnosi koje su imali njih dvoje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja mislim da tebi nedostaje s*ks! Tebi treba jedna dobra j*bačina! Nemoj da se potrudim! Svrbi te pi*ić - nastavio je Toma da priča Nadeždi.
Ja bez s*ksa mogu! Bićeš odbijen! I ne laži više - rekla mu je Nadežda, a onda su prekinuli ovaj razgovor.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'