AKTUELNO

Ovo se nije očekivalo.

Nakon što je voditelj Milan Milošević ušao u Belu kuću počela je omiljena emisija svih gledalaca rijalitija "Zadruga 2", "Pretres nedelje sa Milanom". Milan je spomenuo povratak Miljane Kulić koja je napravila haos odmah kada je kročila u Belu kuću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Miljana nije gubila ni trena, pa je odmah ustala i počela da priča o zadrugarima i utiscima koje je stekla nakon što je napustila rijaliti.

Sve što sam pričala, ja sam prenela. Ja sam ceo dan očekivala pismo šefa da komentariše zadrugare. Kome sam htela da se javim, ja jesam. Ovde koje sam htela da pozdravim ja jesam, ostalima nisam - govorila je Miljana, pa nastavila:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sve što sam pričala o ljudima ovde dok sam bila, sve se ispostavilo kao tačno. Ljudi su mi pisali kako je ovde dosadno i kako je sve ono što sam pričala o Banetu i Zerini, Sanji, svi znaju da je prostitutka, njen makro je uhapšen. Znala sam za ljubav Davida i Aleksandre, da će odmah kada Aleksandra ode da je prevari. Ana više nije Kijina prikolica. Vidite i sami da je Luna molila Marka za ljubav. Plakala sam jer sam žensko, bila me je sramota. Ona je u stanju da plati muškarca da bude sa njom, ali hajde ovo je rijaliti. Marko je vrti oko malog prsta. Pisala mi je devojka koja mi je rekla kako je trudna sa Markom Miljkovićem. Rekli su mi da prenesem Luni. Bili su zajedno na letovanju. Čak je čuvala mačku Marka Miljkovića - rekla je Kulićeva.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nemoj da izmišljaš te gluposti, nemoj ovde da stvaraš stres sebi i Luni. - govorio je Marko, a onda je Miljana nastavila

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ona je u osmom mesecu trudnoće. Markova mačka je kod devojke. Rekla mi je da se ne ljuti na njega i da ga čeka napolje. Ne zamera mu ništa. To je sve istina - govorila je Miljana, dok je Luna bila šokirana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink

I.R.

#Miljana Kulić

'