AKTUELNO

Koraćeva ne može da podnese njegovo ponašanje.

Ana Korać i David Dragojević su žestoko zaratili tokom prethodne večeri kada je David Dragojević najpre prihvatio poziv za gostovanje u emisiji "Amidži šou" zajedno sa Aleksandrom Subotić, a potom odbio isti.

Foto: TV Pink Printscreen

Koraćeva je besnela na svog dečka jer nema čvrst stav i ne može da donese pravu odluku. U tom trenutku su mnogi komentarisali da je Ana krivac zbog ove situacije, a ona je odlučila da mu okrene leđa zbog njegove neodlučnosti.

Što se mene tiče, David može i na Mars da ide. Meni je sinoć zasmetalo jer je on odustao pet minuta pred odlazak na emisiju. Ja sam poludela jer mi konstantno neko govori da sam ja za nešto kriva, a nisam. Ako nije hteo da ide trebalo je odmah da kaže da neće. Zbog toga sam ja ljuta, a ne zbog toga što je otišao. On treba sam sa sobom da se dogovori da li hoće ili neće - rekla je Koraćeva.

Foto: TvPink Printscreen

Da podsetimo, Ana i David su proveli noć razdvojeni, a ceo dan nijednu reč nisu progovorili. Da li je ovo zaista kraj njihove ljubavne romanse, ostaje da saznamo.

Pročitajte još: BIĆEŠ NA DNU, DEBELO PRASE: Miljana i Brendon ušli u žestok konflikt zbog pesme za 'Zadrugoviziju', on nije birao reči! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'