AKTUELNO

Nova nesuglasica ljubavnog trougla.

Kao i svake srede učesnici "Zadruge 2" spremno dočekaju voditelja Milana Miloševića koji je tu da im prenese sva pitanja koja zanimaju vernu pubiliku najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima.

Foto: TvPink Printscreen

Prvo pitanje koje je večeras stiglo bilo je za Davida Dragojevića, "Šta si slagao Anu kad si joj se pravdao posle intervjua sa Aleksandrom".

Ja sam joj pričao šta je bilo i kakvo je bilo, šta sam slagao ne znam. Tamo kod Ognjena je drugačije nego ovde, svađe i sve to. U ponedeljak mi je postavljeno pitanje "Kako da verujem da sam zaljubljen u nju", ja sam rekao da ona vidi da sam zaljubljen. Mi smo pričali u pabu šta i kako, sve sam rekao. Mislio sam da će da se nadovežemo juče u "Amidži šou" na to, ona meni ništa nije sugerisala i nije se mešala, ja sam krivac ne ona - rekao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam insistirala, on je došao da mi priča. On mi je pričao sve, ja ga nisam ni pitala - navela je Ana Korać.

Foto: TvPink Printscreen

Ne mogu da kažem sve, ne mogu da se setim. Ja se sećam da je bilo pitanje "Kako da pokažem da ja volim Anu", ja sam rekao da ne znam kako da pokažem, valjda vidi to. Ja sam sinoć rekao da jedva čekam da izađem napolje sa njom - ponavljao je Dragojević.

Zatim je voditelj pitao i Aleksandru Subotić da objasni o čemu se tu radi i da li je ona shvatila da su njih dvoje pozvani da gostuju u "Amidži šou".

Vidim da David loše kapira i pamti u poslednje vreme. Meni je bilo zanimljivo tokom tog intervjua, zbog toga nas je i Ognjan pozvao u emisiju, gde je sve tako nastavljeno. On je isto shvatio da idemo u "Amidži šou", ne znam šta se sad pravi lud - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: NI REČ NISU PROGOVORILI: Dok je David SPAVAO NA STOLU, evo šta je Ana radila! (VIDEO)

Nisam znao da ćemo o tome da pričamo u "Amidži šou-u". Ana nema veze sa tim - rekao je još jednom David.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'