AKTUELNO

Više ne zna da povuče ručnu!

Burna svađa između Aleksandre Subotić i Ane Korać se nastavila. Subotićeva je imala pitanje za svog bivšeg verenika, Davida Dragojevića, te se Koraćeva pronašla prozvanom i verbalno nasnula na ljutu rivalku.

Foto: TvPink Printscreen

Da li mi je bilo teško zbog te devojke? Bilo mi je teško zbog toga što je pričala da je sanjala da je imala s*ks sa njim! Da, bilo mi je teško - rekla je zadrugarka.
Šta glumiš ti više? Šta se foliraš bre? Ja imam pravo da komentarišem bilo koga! Šta sam bre ja radila? Prokomentarisala sam dečka kad je bio zadatak, šta ne smem da komentarišem? To što njegova žena nije valjala, nije moj problem - izjavila je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Shvati da nikada nećemo raskinuti, nemate dodirnih tačaka. Ja sam uradio emisiju kako treba, nisam hteo da se slikam. Evo pogledaj ovu facu! Znam šta ona radi - urlao je David na Aleksandru.
Kad je bio sa mnom imao je ogromnu sliku nas, a sada nosi ovaj kačket, sa mnom kad je bio, bio je dosta krupniji. Ana, opet te laže! Zašto ti mene ponižaš Davide? Spuštaš me, bila sam sa tobom dve godine - rekla je Aleksandra.

PROČITAJTE JOŠ: ŠTO SE MENE TIČE, DAVID MOŽE NA MARS DA IDE: Ana Korać definitivno OTPISALA Dragojevića! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'