AKTUELNO

Odlučila da prekine svaki kontakt s Markom i promeni krevet.

Luna Đogani izgleda da je definitvno rešila da stavi tačku na svoju vezu sa Markom Miljkovićem. Dokaz za to je i situacija koja se dogodila jutros, nakon što su se svi ukućani probudili.

Foto: TV Pink Printscreen

Luna je sa Savom Perovićem pričala gde bi mogla da spava narednih dana, jer želi da završi svaku komunikaciju sa Miljkovićem i da više ne spava pored njega. U jednom momentu pridužio im se i Bane Čolak, a Luna je poručila ovim ukućanima da postanu tiši kada je videla Marka u sobi. Takođe, blogerka je rekla kako planira uskoro o svemu da priča sa Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

On ne zaslužuje mene, ja sam previše dobra za njega. Sada će da ima potpunu slobodu da radi šta hoće. Ne mora više da se nervira koga će da gleda, šta će da gleda... Posle onog sinoć, kao ja da se s njim pomirim i da se ništa nije desilo. J*bi ga, ne mogu! Šta me briga s kim će da spava, neka zove ove što gleda. Nemoj još ništa da pričaš s njim, moram da prvo razgovaram s njim. Savo, ja jedino pored tebe mogu da budem kako treba. Izgleda da je on željan samo one stvari - govorila je Luna.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti razmišljaj o sebi, kako će tebi da bude dobro - pričao je Savo Luni.

Inače, sinoć je bilo veoma burno tokom emisije "Pitanja gledalaca" kada se polemisalo o ponašanju Marka Miljkovića koji gleda druge devoje, a najviše Staniju Dobrojević, kao i o tome što je odabrao da peva numeru Luninog bivšeg momka Slobe Radanovića na "Zadrugoviziji" koja je u subotu. U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Luna Đogani

#Marko Miljković

'