AKTUELNO

Stala na Rebekinu stranu.

Jutro u Beloj kući obeležila je svađa Pavla Jovanovića i Rebeke Popović, koji nisu mogli da se dogovore oko pesme sa kojom će nastupati na "Zadrugoviziji" u subotu veče, nakon pisma koje je poslao Veliki šef. Pavle je želeo da peva numeru Aca Pejovića, što se Rebeki nije dopalo.

Foto: TV Pink Printscreen

Nekoliko minuta kasnije, u svađu sa Jovanovićem ušla je i Jovana Tomić Matora, sa kojom više i nije u tako dobrim odnosima kao što je to slučaj bio ranije. Ovom prilikom Jovana je stala na Rebekinu stranu i pričala Pavlu kako mu je ego na prvom mestu.

Foto: TV Pink Printscreen

Birao si Pejovića jer si znao da će da izdominiraš. To si radio i sa Oljom. Ja ne znam u čemu je tvoj problem? Imate isti problem Rebeka i ti. Ona neće da radi te stvari, ti nećeš da glumiš budalu. Odaberi pesmu koja je duet i uradi kako se to radi, ali ti imaš veliku želju da se predstaviš kao pevač i to razumem - pričala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je antitalenat za pevanje. Sanja zna da otpeva mnoge stvari, ova ne zna! - branio se Pavle, međutim Matora je vodila glavnu reč tokom njihove svađe.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#Pavle Jovanović

'