AKTUELNO

Dobrojevićeva više ne želi da se druži sa njom.

Nakon što je u emisiji "Pitanja gledalaca" otkriveno zašto je došlo do svađe između Stanije Dobrojević i Aleksandre Subotić, Aleksandrina majka Ljuba Pantović želela je da sa Stanijom porazgovara o svemu.

Naime, njih dve su se posvađale zbog Aleksandrinog savetovanja Maje Marinković, zbog čega se Stanija osetila izdanom, što je ispričala i Ljubi nakon emisije.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je odvela Maju za ruku, rekla kako je moj postupak ružan, a onda je ustala za crnim stolom i ponovila moje reči i potvrdila sve. Ne razumem, ko mene ovde j*be? Ja razumem da me gazi neko ko me ne voli, a mi smo kao dobre, naravno da sam bila povređena. Zato sam rekla distanca i furam dalje - rekla je Stanija.
Vi sad imate takmičenje ko je bolji savetnik ili drugarica Maji, to tako izgleda - navela je Pantovićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je takmičar, ja se ne takmičim, ko hoće da popije kafu sa mnom, da se posavetuje, tu sam, a takmičenje ostavljam mlađima. Ako smo dobri dobri smo, ako nismo - ćao, zdravo. Ja se ljudim sa ljudima sa kojim imam iste stavove i nema takmičenja - rekla je Stanija.
Pa zato i nema takmičenja jer imate iste stavove - zaključila je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Ima nekih razlika, na primer moja Tamara i ja smo se kladile za Draganu i Pavla, ja sam rekla da će da budu zajedno, ona da neće. Ali generalno imamo iste stavove i poglede na život - ispričala je Dobrojevićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Rijaliti Zadruga

'