AKTUELNO

Nije joj se svidelo šta je čula!

Svakog četvrtka ukućani rijaliti programa koji obara sve rekorde gledanosti "Zadruga 2", imaju priliku da gledaju video-snimke, a tom prilikom stanari mogu da vide sve ono što se dešavalo proteklih dana.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugarima je pušten klip u kome se Miki Đuričić i Suzana Perović svađaju. Suzana je sinoć odgovarala na pitanje koje se odnosilo na njenu ljubav prema Mikiju, tj u sumnju u istu, jer je gledalac pomislio da ga je ona dovela do lošeg zdravstvenog stanja zbog koga je otišao iz rijalitija. Ona je rekla da ga nije ona dovela u stanje da mu se sloši i ode, već da su za to krivi drugi zadrugari. U klipu ona čak izgovara da Miki neće živ ostati zbog nje, a on je moli da je ga ostavi na miru jer ne želi da se svađa sa njom više. Suzana je ustala da da svoj komentar.

To su trenuci kada se mi raspravljamo i svađamo. Vidim da dobijam neka pitanja otkad je otišao, osećam se kao da je to atak na mene. Ja sam ovde ostala sama. Kao da treba da imam neku grižu savesti, da je on otišao zbog mene. Zaista nemam nikakav komentar. Jako se loše osećam. Ja sam sada sama, možete da pustite šta hoćete, ja nemam nikakav komentar. Mi se jako puno svađamo, jer se jako puno volimo. On je preumoran čovek. Možda ti u nekim trenucima ja delujem i arogantno i drsko jer neću da odgovorim. Ovo je bio trenutak kad smo imali zadatak, bila sam jako nervozna. Njegov i moj stepen tolerancije je bio minus - pravdala se Suzana.

U klipu je prikazano i kako se Suzana klela u svoju decu da neće nešto uraditi, što su voditelj Milan Milošević i zadrugari shvatili kao da neće više dolaziti u sobu za rehabilitaciju, a ona je rekla da nije zbog toga i nije htela da otkrije razlog zbog kojeg se zaklela.

Ko razume, razume - rekla je Perovićka.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana Tomić Matora je dala svoje mišljenje o svemu.

Suzana mora da shvati da nosi jedan deo krivice. Izgleda jezivo kada se kuneš u decu - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'