AKTUELNO

Otvorila dušu pred svima!

Zadrugari večeras gledaju šta su sve to radili kao i šta se dešavalo proteklih dana pred kamerama TV formata koji region obožava "Zadruga 2", a nakon video-snimaka akteri ih komentarišu.

Foto: TvPink Printscreen

Pušten je klip svađe između Lune Đogani i Marka Miljkovića koja je nastala zbog toga što je Miljković na ovonedeljnoj žurki gledao u zadnjicu Stanije Dobrojević, a Luna mu je rekla da je izdajnik zbog toga. Podsetimo, Marko je danas raskinuo sa Lunom tokom specijalne emisije "Pitanja gledalaca" i od tada ne komuniciraju. Blogerka je ustala pa dala svoj komentar.

Pre svega, da on mene čupa iz g*vana, ja ne znam šta sam radila pogrešno u našoj vezi, da bi on mene prao od nečega. On zna da je meni zabranjeno da pijem alkohol jer imam terapije, psihijatar mi je zabranio. Ja sam to njemu rekla u poverenju. Ponela sam šolju sa pivom i to je bila neka naša tajna. Na poslednjoj žurki ja sam tražila da popijem malo viskija od njega. Ja sam se odvikla od alkohola i meni je muka od toga. On sve vreme u našem razgovoru je pokušavao da kaže da sam pijana. Imaću problem sa svojim roditeljima i sa psihijatrom zbog toga. On je namerno rekao da sam ja pila, jer zna da je to meni zabranjeno. Nas dvoje nikad nismo bili jedno. Ja smatram da kad su osobe u vezi treba da se pokrivaju. Mi smo uvek bili jedno protiv drugog. Ko će koga tu više da us*re. On je tu pokazao da čovek ne može da mu veruje i da je spreman na sve - poverila se Luna pred svima, pa dodala:
Od toga nismo više pričali, do danas kada su bila pitanja, gde je on kao šmeker bio tu. Ja sam svakako htela da raskinemo, ali ne na takav način. Danas se ceo dan priča kako je Marko Miljković raskinuo sa mnom. Ne može on mene da ponizi, može samo sebe. Ja sam presrećna što više nisam sa njim. Ja ne mogu da verujem sa kakvim ja ljudima živim. Danas on raskida sa mnom, a vi se svi smejete. Da li ja volim Marka više od Slobe, to vas ne treba da interesuje. On u sred mog pitanja se sprda sa Miljanom i priča o kamionima. Ti kao moj dečko koji si bio tri meseca, koji si pričao najlepše stvari, da ustaneš i da se sprdaš sa mnom? E, to mi je pokazalo da nemam zbog koga da žalim i čega da žalim - rekla je besno Đoganijeva.

Foto: TvPink Printscreen

To nije bio prvi put da ja imam problema zbog njenog alkohola. Ja sam prećutao. Ona je i te kako krišom prila. Ja nikad ne reagujem na prvu loptu. Reagovao sam na ko zna koju loptu što se tiče tvog alkohola. Da shvatiš više šta radiš i da ti to ne pada na pamet. Meni haos te prirode ne treba. To mi ne prija - rekao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo, pogledajte u video-prilogu koji sledi.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'