AKTUELNO

Pričali o vezi Ane i Davida, nakon što su se osamili.

Zorica Marković i Lazar Jeremić osamili su se tokom dana, a dok su uživali u čarima velikog jezera koje se nalazi na imanju, komentarisali su odnos Davida Dragojevića i Ane Korać.

Foto: TV Pink Printscreen

Tom prilikom Zorica je istakla kako za sve krivi jedino Davida, a zatim je pohvalila Anu za koju je rekla kako ne može ništa ružno da kaže. Zanimljivo je i to da je Lazar, koji je toliko dobar drug sa Davidom do mere da ga prate glasine da je zaljubljen u njega, iskoristio priliku kako bi pljuvao Dragojevića.

Ana i David imali su manji prekid svoje romanse nakon što je Dragojević odlučio da gostuje u emisiji Ognjena Amidžića "Amidži šou" sa bivšom verenicom Aleksandrom Subotić, međutim Koraćeva je odlučila da pređe preko toga svom dečku i zajedno sa njim nastavi da uživa u ljubavi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja stvarno tako mislim, on je dečko pogrešio. Ja to njemu pričam od prvog momenta. On je meni bio simpatičan - pričala je Zorica Marković Lazaru.
On ne zna šta hoće. Ja mu sto puta kažem: "Jesi završio priču i šta hoćeš?". Kao: "Ja neću da se pomirim sa Anom, neću da se pomirim sto posto". I ja mu kažem da će se pomiriti! Batali priču sa Sandrom. On se ponavlja non-stop u svojim pričama. Nije siguran u sebe - govorio je Lazar.

Foto: TV Pink Printscreen

I sve tako, tako to i to je to! Ana je pametna, mirna, hladnokrvna... Ona je prošle godine mentalno najjača bila ovde. Ja to dete volim i nemam ništa protiv nje. Nikada ružnu reč nisam rekla. I da je k*rva, šta me briga! Ja pola Ivanjice znam. Znam joj dedu, znam joj familiju. On je samo pogrešio ovde što to nije uradio - dodala je pevačica.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Pink.rs

#David Dragojević

#Lazar Jeremić Jera

'