AKTUELNO

Kulićeva istakla da Miljković ima kompleks niže vrednosti.

Blogerka Luna Đogani i Marko Miljković su okončali svoju vezu nakon tri meseca jer je ona primetila da je Miljković flertovao sa Majom Marinković. Zbog njenih pridika, zadrugar je odlučio da za crnim stolom raskine sa Đoganijevom.

Foto: TvPink Printscreen

Na pitanje voditelja i urednika portala Pink.rs. Darka Tanasijevića kako to Miljana Kulić komentariše Markov raskid sa Lunom, ona je istakla da je veza sa Lunom bila njegova taktika radi boljeg plasmana.

Mislim da je ovo Markova taktika. On je taktičar, čovek bez emocija, veoma je proračunat. On je čovek koji je nedefinisan. Mislim da ga je neko povredio. Njegov ponos je jači od svega, ima visoko mišljenje o sebi, ima kompleks niže vrednosti - ispričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Luna je imala pažnju tog čoveka koji je prevario ženu u "Zadruzi 1", od njega je dobijala pažnju, skakao je za nju, gledao je kao kraljicu, sve je to Marko posmatrao. Možda je Luna bila zaljubljena u Marka, ali kod njega je to bila taktika, nema ni "lj" od ljubavi - ispričala je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: SANJA NA IVICI SUZA ZBOG MAJE: Matora napravila KARAMBOL zbog Marinkovićeve, pa vikala na sav glas! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'