AKTUELNO

Subotićeva istakla da Dragojević nema svedoke za ono što priča i da se služi pretnjama.

U Beloj kući prethodnih dana je bilo veoma burno, a zadrugare večeras očekuju pitanja predstavnika sedme sile koja će izneti na videlo sve ono što su zadrugari želeli da ostave u tajnosti.

Foto: TvPink Printscreen

Novinara je zanimalo zašto David Dragojević stalno poziva svog brata Dejana Dragojevića da iznese dokaze koje bi potvrdile njegovu priču, a onda ga je obavestio da se on još uvek nije oglasio povodom toga.

Šta da radim ja? Ne znam šta se dešava napolju, kada izađem ja ću da rešim, ako dotična (Aleksandra) nije obrisala neke slike. Ovako, ko će da stane na moju stranu... Ja nisam sa njim pričao, ovako odavde ne mogu ništa. Ja znam šta se dešavalo, ona (Aleksandra) tvrdi nešto drugo. Postoje svedoci za neke stvari - ispričao je David.
Što se tiče Davida, ja sam svesna toga da David nema svedoke i da priča prazne priče, počeo je da se služi jako ružnom manipulacijom i ponižavanjem, a sada je prešao i na pretnje. Kuka, plače, vrišti... To što se ti ljudi ne oglašavaju, je dokaz da ja nisam kriva za njegove riskantane odnose - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Onda je David ponovio svoju priču o vezi sa Aleksandrom i istakao da je trebalo da je završi pre rijalitija.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'