AKTUELNO

Marinkovićeva ne želi da otkrije da još uvek gaji emocije prema njemu.

Kada su Marija Kulić i Stanija Dobrojević raskrinkale Maju Marinković i istakle da je ona uzvraćala poglede i osmehe Marku Miljkoviću i da je flertovala sa njim, ona se razočarala, pa čak i zaplakala.

Tokom noći Stanija se osamila sa Majom u pabu i insistirala da joj Marinkovićeva prizna da joj prija flert sa Markom, pa je upitala da li bi ona bila ponovo sa njim, što je ona negirala.

Foto: Rijaliti Zadruga

On je namerno hteo Luni da uteruje, zato se smeškao. Ti si se primila. Ja ležim na krevetu, ti gledaš u njega, on u tebe, smeškate se - pričala je Stanija.
Ja sam se smejala. Ja ne bih bila sa njim. Ne zanima me. Ja sa njim nikad ne bih bila u životu. Ja sam prva nešto imala sa njim - pravdala se Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Kad ti se smeška zauzet dečko i ti se smeješ njemu, šta je to? To nije flert? To nije prijanje? - upitala je Stanija Marinkovićevu.
Smešan mi je bio. On je samo tražio razlog da raskine sa njom, boli njega k*rac za nju - pričala je Maja.

Foto: TvPink Printscreen

Njih dve su završile ovaj razgovor, a Marinkovićeva nije želela da prizna da je Marku uzvraćala poglede jer u njoj budi osećanja, već se pravdala da je to radila jer joj je bilo smešno.

Pročitajte još: KAD GA VIDIM, DOĐE MI DA GA POLIJEM VODOM! Luna gori od besa prema Marku Miljkoviću nakon RASKIDA! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Stanija Dobrojević

'