AKTUELNO

Potrebna joj je pažnja i ljubav.

Zadrugari su večeras na testu predstavnika sedme sile i odgovaraće na njihova pomalo škakljiva pitanja. Naredno pitanje upućeno je Miljani Kulić koja prethodnih dana pridikuje svom dečku Lazaru Čoliću Zoli da ju je zapostavio.

Poslednjih dana se žališ kako ti Zola ne posvećuje dovoljno pažnje. Zbog čega je došlo do te promene, da li je to bilo i pre rijalitija ili se to promenilo po dolasku u rijaliti - glasilo je pitanje novinara.

Foto: TvPink Printscreen

Ja imam kompleks niže vrednosti jer sam se ugojila. Sada me je sramota i haljinu da obučem. Vidim ovde puno lepih i zgodnih devojaka. Kada je devojka nezadovoljna sama sobom onda misli da on gleda zgodnije devojke. Ja mislim da se mi ljubimo, a da on zamišlja drugu devojku. Ja mislim da kada on legne kraj da zamišlja Maju ili Staniju, jer su one zgodne devojke. Ali ja to konstruišem u svojoj glavi. Ja očekujem da mi on posvećuje puno pažnje. Iz razloga što sam nezadovoljna sa sobom mislim da me on ne voli. Za muškarca nije bitan fizički izgled, on je za mene elegantno popunjen. On je meni idealan. Ima visinu i ja ne vidim da se on ugojio. On se zaljubio u mene kada sam bila zgodna i svaki dan našminkana i sad sam kao neki trut i nemam volju ni za šta - pričala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ona se previše tripuje. Nema dana da ona nešto ne konstruiše u svojoj glavi i onda iz čista mira mene napada. Vodili smo napolju nezdrav život. Koliko god da smo zajedno, ona u svojoj glavi iskonstruiše priču da ja nju manje volim - pričao je Zola.
Treba 1000 puta da me poljubiš i da mi kažeš da me voliš ako znaš da ja to volim. Ja ne znam kada si ti meni prvi put rekao da me voliš, a ja tebi uvek bebo, volim te - pričala je Miljana plačljivim glasom.

Foto: TvPink Printscreen

Ja njoj javno kažem da je volim najviše na svetu, a sutra će da se naljuti na mene jer joj to sada nisam rekao - nastavio je Zola.
Ona priča kao da su bili u vezi pet godina, a ne tri meseca. O kakvim glupostima ona priča. Šta si postigla time što si rekla da ne možeš bez njega i sada on može da se igra sa tobom kako hoće. Ja nisam saglasna sa onime što je ona rekla. Neka radi šta hoće - rekla je besno Marija.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OPLJAČKAO TE! Miljana izgorela od besa kada je čula da će Zola podržati Boru, pa mu održala predavanje! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Miljana Kulić

'