AKTUELNO

Tomićeva je pokušala da je usmeri na pravi put.

Luna Đogani i Marko Miljković već tri dana nisu zajedno, a blogerki i te kako smeta njihova razdvojenost. Đoganijeva se po povratku u Belu kuću rasplakala tokom razgovora sa Jovanom Tomić Matorom kada joj je priznala da ima želju da ga poljubi.

Matora joj je dala savet da mora da bude sigurnija u sebe i da pusti da je srce vodi ma kako god da se to završilo.

Foto: TvPink Printscreen

Mene jedino ljubav može da sj*be. Mene pokreće samo ljubav, a ja dva puta uradim istu stvar - žalila se Luna.
Treba da budeš samouverena. Slobodan, kada je izašao gledao samo sebe. Sara i Vojke su pokušali, ali su otišli na dve različite strane, ali ono što je nas dve održalo jeste zato što smo mi drugarice. Mi smo imale znaš kakvu svađu za koju niko nije znao. To i traganju sebe gubiš sebe. Ti si izgubila ovde sebe. Ja ne mogu da shvatim koliko ti nisi sigurna u sebe. Ti nemaš samopouzdanja. Ja sam Sanji pokazala naše poruke. Ja kada sam tebe muvala ti si bila nedodirljiva za mene, bila si mala kučka, mala bahata devojka, ćerka pevača. Moji drugovi su bili ljubomorni na mene što sam bila sa tobom, došla si ovde i izgubila se - pričala je Matora blogerki, dok ju je ona pomno slušala i klimala glavom.

Foto: TvPink Printscreen

Osim saveta koje je dala blogerki, Matora se prisetila i perioda kada je bila zaljubljena u Lunu koja joj je izgledala kao bahata devojka puna samopouzdanja.

Pročitajte još: U SEBI SAM VIDELA TEODORU: Sanja sigurna u sebe, pa najavila MUZIČKU KARIJERU! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Luna Đogani

'