AKTUELNO

Kulićeva primetila sjaj u di-džejevim očima.

Rijaliti par Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola su se tokom pauza na "Zadrugoviziji 3" posvađali zbog toga što je di-džej rekao svojoj devojci da se ugojila. Međutim, ona je ubrzo zaboravila na ovo, te je ostatak noći provela u njegovom zagrljaju.

Po povratku u Belu kuću, Miljana i Zola su se osamili u pabu kako bi porazgovarali o svojoj vezi i tom prilikom su Kulićevu obuzele emocije jer je shvatila da je di-džej zaista voli, iako je ona sumnjala u njegovu ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Miljana je priznala Zoli da je videla u njegovim očima ljubav i to joj je nateralo suze na oči.

Sad vidim da si srećan i da imaš srećne okice, a ne kada me guraš i govoriš mi da sam ti teška. To su srećne okice, ja sam se u te okice zaljubila. Od jutra do mraka su bile takve. Sad posle ne znam koliko vidim takve okice. E ovo mi je tvoje falilo, a nisam znala da mi to fali. Takav si bio u početku prema meni. Sada vidim da me voliš i da je sve kao pre - pričala je Miljana i zaplakala se.
Nikad nisam primetio da si ti toliko tužna da sam ti trebao nešto objasniti. Ti se tripuješ - govorio joj je Zola.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam se u tebe takvog zaljubila. Mnogo mi je teško. Ovo mi je falilio sve ovo vreme. Prisetila sam se šta mi je falilo i sada zato plače. Do sada sam mislila da me ne voliš. Plašim se da te ljubav prolazi - rekla je ona.

Nakon toga, Miljana se prisetila žestoke svađe sa Zolom tokom njegovog rođendana kada je u pitanje dovedena njihova veza, te se još više rasplakala. Di -džej je pokušavao da je smiri i ukaže joj na to da on nije imao nijednog trenutka lošu nameru da je uvredi time što su gosti na njegovom rođendanu bili zadrugari sa kojima ona nije u korektnim odnosima.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: OSEĆAM SE PRAZNO, U MENI JE UMIRALO SVE: Luna priznala da je IZJEDA SVE zbog raskida sa Markom! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'