AKTUELNO

Samo se pokupila i otišla u spavaću sobu.

Luna Đogani i Marko Miljković nakon dugog razgovora o njihovom odnosu, doneli su konačnu odluku. Iako je Đoganijeva pokušavala na sve načine da dopre do Markovih emocija, to joj ovaj put nije pošlo za rukom.

Shvativši da između njih neće doći do pomirenja, Luna je preokrenula priču, te je bila ubeđena da Miljković i dalje želi biti sa njom, te ju je on istog trenutka i demantovao.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne vidim da ti nećeš da budeš sa mnom. Uvek ćeš biti prazan, to govori tvoj pogled. I tako ćeš biti, dok ne budeš našao neku devojku koja će klečati da bi bila za tobom. Zašto imaš potrebu da me ponižavaš? Ja se za razliku od tebe ne foliram. Ono što si ti trebao da uradiš, ja sam uradila. Ja ne klečim za tobom. Ti ovo shvataš kao klečanje, to je ono što si oduvek hteo. Hoćeš da kažeš da sam ja celu vezu tebe molila da budeš sa mnom? Tebi je ovo ponižavanje, jer ti nikada ne bi bio u stanju da priđeš i kažeš šta osećaš. To je razlika između tebe i mene, što sam ja spremna i da klečim, a ti zbog ponosa nisi - izjavila je Luna.
Pa trebalo bi da vidiš. Jer ja sve vidim šta ti radiš, a ti ništa ne vidiš, ne znaš ni kako se osećam. Do skoro sam hteo sve da ti dam, sve da učinim za tebe, to je govorio moj pogled. Da, ti ćeš to da uradiš sada, a sutra ćeš da mi prigovaraš kako gledam u neku drugu devojku, pa ćeš reći kako ti ne posvećujem pažnju, neke glupave stvari koje izazivaju samo svađu i čarke. Osetio sam se kao da ne smem gledam u drugu osobu - pravdao se Marko.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'