AKTUELNO

Prijalo joj je to što je čula.

Lunu Đogani i Staniju Dobrojević zadrugari često nazivaju suparnice. Njihovo mišljenje je da ove dve takmičarke imaju najveći broj glasača i da su zbog toga suparnice u borbi za glavnu nagradu u najgledanijem rijalitiju "Zadruga 2". Podsetimo, i njih dve su često ulazile u sukobe, a imale su nekoliko žestokih svađa u dosadašnjem toku takmičenja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je stiglo pismo da zadrugari prokomentarišu i odaberu najbolji nastup sa protekle "Zadrugovizije", jedan takmičar za drugim su ustajali i davali svoj sud, a na red je došla i Luna. Ona je pohvalila dosta zadrugara, a mnogi su se iznenadili koga je odabrala za omiljeni nastup.

Biću pristrasna. Matora, Stanija i Suzana. One su mi se najviše svidele. Sviđa mi se kako je Stanija iznela emociju, videlo se da je osećala - rekla je Luna.

Podsetimo, one su nastupale uz pesmu "Samo u snu", koju izvodi grupa Funku G. Staniji, koja je bila neraspoložena, je ovo vratilo osmeh na lice.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PLAČE KAO KIŠA I DRHTI JOJ GLAS: Luna Đogani ne može da se smiri posle raskida s Markom! Pratite UŽIVO NA PINKU (FOTO)

Kako je sve ovo izgledalo, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'