AKTUELNO

Pustio svoj glas!

Počela je još jedna emisija radio "Amnezija". Bane Čolak i Bora Santana spremni su da razotkriju sve tajne velelepnog imanja u Šimanovcima. Zadrugari su se udobno smestili kako bi uživali u programu koji im je dvojac i ove nedelje pripremio.

Foto: TvPink Printscreen

Prva tema bila je protekla "Zadrugovizija 3", koja je prepuna događaja i skandala o kojima će pričati tokom emisije. Bora je podsetio zadrugare da je Aleksa Savić po treći put pobednik stručnog žirija, kao i da je prvi put ove sezone jedna od pobednica i Stanija Dobrojević i da je Luna Đogani po treći put osvojila najvažniju nagradu, pobedu od strane publike. Osvrnuli su se i na nastup Miljane Kulić i Branislava Radonića Brendona, gde su pričali ko je od ovih zadrugara bio u prvom planu.

Branislave, da li je moguće da si dozvolio da budeš u drugom planu? Ti kome je idol Madona, dozvolio si da kolo vodi Miljana. Branislave, vrati Brendona! Tvoj Džoni - glasila je poruka.

Foto: TvPink Printscreen

Zatim su pozvali pobednike stručnog žirija da dođu u studio i prokomentarišu svoj nastup, a Aleksa Savić se rado odazvao.

Pozdravljam sve slušaoce, Zola i Marko su mi rekli da prenesem i njihove pozdrave, oni su ostali tamo. Ja sam presrećan, kako si rekao "het-trik". To mi mnogo znači, ja sam došao da se predstavim kao muzičar ovde. Ne dolazim ovde kod vas da bih komentarisao neke situacije, nego iz pozitivnih razloga. Srećan sam zbog toga - rekao je Aleksa, a zatim zapevao pesmu Tošeta Proeskog - "Jedina".

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'