AKTUELNO

Nisu se ovome nadali.

Ovo veče zadrugari su iskoristili za odmor i popodnevnu dremku, koja im je izuzetno prijala nakon rođendanske žurke Pavla Jovanovića.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, učesnike je iz sna probudio zvuk zvona za pismo, koje ih je odmah okupilo oko crnog stola, a ovonedeljni vođa Suzana Perović je pročitala ono što im je napisao Veliki šef.

Dragi zadrugari, na zadrugoviziji su pobednici novinarksog žirija između ostalog dobili nagradu da urade intervju za "Skandal" sa pobednicima Fejsbuk glasanja. Uradićete to na sledeći način: Stanija će intervjuisati Aleksandru, Suzana Sanju, a Matora će uraditi intervju sa Karađorđem. Svako će postaviti po pet pitanja. Šaljemo vam papire i olovke, odmah uradite intervjue i kad završite intervjue sve ostavite u sandučetu, pozdrav, Veliki šef - pisalo je u pismu.

Foto: TvPink Printscreen

Zadrugari su prvobitno bili u šoku, ali su se onda odmah bacili na obavljanje svojih zadataka. Suzana je otišla u rehab kako bi napisala svoja pitanja, Stanija Dobrojević je počela razgovor sa Aleksandrom Subotić, a Jovana Tomić Matora je takođe razmišljala šta bi mogla da pita Karađorđa Subotića.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: ISPRATILI SVE DO DETALJA! Zadrugari se okupili, pa prepričali celu svađu Sanje i Matore! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u narednom snimku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'