AKTUELNO

Tomićeva se setila svih problema koje je imala sa plavušom.

Jovana Tomić Matora i Sanja Stanković su raskinule vezu od godinu i po dana, i to zbog Stanije Dobrojević. Jedna drugoj su izrekle mnogo uvreda nakon kojih su istakle da se neće pomiriti.

Foto: TvPink Printscreen

Dok je Ana provela dan u spavaćoj sobi sva uplakana, Matora je izabrala rehab kao prostoriju u kojoj će skrenuti misli sa svih ljubavnih briga. Njoj je u posetu došla Ljuba Pantović sa kojom je Jovana podelila svoju tugu i priznala joj kakve su svađe ranije imale ona i plavuša.

Posvađale smo se kada se kada smo bile u Parizu kada joj je bivši dečko poslao poruku. Ja sam se iznervirala i rekla da idem da pijem pivo i ona meni ishisterisala kako ja idem da pijem bez nje. Sa mnom u vezi ne može da mi nađe manu, osim onoga što pijem i onoga sa Lunom. Ako je mislila da ću da molim za ljubav, zaj*bala se. David i Ana koji imaju ovakvu priču su došli da je sada savetuju. Meni ne pada na pamet da ja padam u depresiju - rekla je ona - pričala je besno Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Nakon toga joj je Ljuba otkrila da je primetila da David Dragojević neretko gleda Sanju i da mu je ona "ulovila" pogled.

Sinoć sam jedno pet puta videla kako on nju gleda. Sudarili su nam se pogledi dok ju je gledao - otkrila je Ljuba Matoroj, na šta joj je i ona rekla da je primetila to isto, ali da to ne želi da otvara nove teme za prepirku.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: ISPRATILI SVE DO DETALJA! Zadrugari se okupili, pa prepričali celu svađu Sanje i Matore! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'