AKTUELNO

Više ni sama ne zna da li su dobre ili nisu.

Voditelj Milan Milošević večeras ukućanima "Zadruge 2" čita pitanja koja su postavljali gledaoci, a na koja zadrugari moraju iskreno da odgovore. Naredno pitanje bilo je za Miljanu Kulić, koja je pričala o novonastalom odnosu sa Lunom Đogani, pošto je poznato da između njih dve postoje nesuglasice. Iako je tokom prošle noći Kulićeva prišla Luni da je uteši, sada nije imala lepo mišljenje o blogerki.

Foto: TvPink Printscreen

Kako si odjednom postala dobra prijateljica sa Lunom - glasilo je pitanje.
Ja sam odmah rekla kakvo mišljenje imam o Luni, ona i ja nikakve priajteljice nismo. Ja sam tu za nju kada je njoj teško, kao i svakom ovde. Ja sam čak i danas na radiju kad je bilo, rekla da ne mogu da shvatim šta je pričala o Marku. Rekla sam da ove žalopojke ne mogu da slušam više. Ovde j*be lud zbunjenog! Do pre nekoliko dana Marko se smejao, a sad odjednom ide kod Drveta i kuka. On je bio hladan, a sada priča ovo. Što se prijateljstva sa Lunom tiče, jednom smo se videle napolju, ali mi nismo prijateljice - izjavila je Miljana.
Volela bih da vidim kakva bi ti bila kada bi raskinula sa Zolom! Ja nisam trenutno dobro, loše sam psihički, imam prava da pričam kako se osećam, a ne onako da pričam šta vi očekujete - uključila se Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'