AKTUELNO

Nije mogla više da ćuti, pa zapušila usta svima!

Emisija ,,Pitanja gledalaca" otkrila je večeras mnoge tajne o kojima su zadrugari mudro ćutali. Voditelj Milan Milošević naredno pitanje postavio je Sanji Stanković.

Zašto te toliko boli Stanija i zašto si toliko ljubomorna na nju - glasilo je pitanje za Sanju.

Foto: TvPink Printscreen

To su Jovanine reči od sinoć. Ja nju nikada nisam uvredila, ja kada sam prokomentarisala njenu vezu, dobila sam mnogo uvreda od nje. Ja niti sam ljubomorna na nju, niti imam nešto protiv Stanije. Mogu da razumem da sam ja nju uvredila, da sam je nazvala prostitutkom, k*rvom, ali nisam - odgovorila je Sanja.
Posle toliko situacije, gde se vidi da očigledno ima neki problem. Ona ustanu i kažu da sam ja ljubomorna na nju. Nije Sanja jedina, ima njih još ovde. Dobila je ono što je tražila, to je moje mišljenje o Sanji i nema potrebe da se ponavljam sa njom. Moram da kažem nešto o Ani Korać, ona je retka ljubav od koje nisam osetila ni zavist, ni mržnju. Da, jesam upotrebila informaciju iz spoljnog sveta, ali prvo je Sanja počela da govori da je moja veza sa Vladimirom fejk, znači to govori o njoj. Njena veza je fejk, ona je lažna lezbijka - izjavila je Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si ovu devojku nazvala ljubavnicom, a ti si skakala po Kristijanu u rijalitiju - odbrusila joj je Stankovićeva.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

O. B.

#Zadruga 2

'