AKTUELNO

Miljković je istakao da ne može da trpi Lunino nepoverenje.

Luna Đogani i Marko Miljković su odlučili da se iskradu tokom emisije "Pitanja gledalaca" i motivisani pitanjima koja su dobili od milionskog auditorijuma rešili da porazgovaraju o problemu koji je nastao između njih.

Naime, prva tema koje su se dotakli jeste Maja Marinković zbog koje je njihov odnos zapravo i zahladneo i doveo vezu do kraha.

Foto: TvPink Printscreen

Nisi gledao Maju, znam da nisi. Što mi pričaš da me ne voliš kada ja znam da me voliš - upitala je Luna Marka.
Gledao sam Maju, ali ne na taj način. Hladi se sve, vidiš kakva je situacija. Loša po nas. Ležala si tri dana u hotelu. Ja sam ti samo dokazao da razgovor nije bio u pravo vreme. Ja treba ovde na napravim pravi lom, da raskidam sa tobom - pričao je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Đoganijeva je upitala svog dečka zašto joj ranije nije objasnio celu situaciju sa Majom, već je dozvolio da se njihova veza ugasi.

Što nisi ustao da kažeš ono veče da kažeš da nisi gledao Maju, ja bih ti poverovala - pričala je Luna Marku.
Ako imaš gram mozga, shvatila bi da laže. Kada su neke stvari toliko evidentne šta ima da se priča. Ja neću njoj da dam povoda ni za šta. Moja greška je što sam se na početku rijalitija malo zaigrao. Da sam znao da ću da uđem u vezu nikad ne bih bio sa njom - rekao joj je Miljković.

Foto: TvPink Printscreen

Ne postoje spletke sa mnom. Meni nije u interesu da komentarišem neke priče sa ovim idiotkinjama. Ja sam hteo da je šutnem isto jutro. Gledam ja u nju, ma boli me bre k*rac - rekao je besno Marko.
Znaš kakvu sam kolumnu napisala o tebi. U kolumni sam napisala da sam zahvaljujući tebi delimično vratila sigurnost, shvatila šta želim u životu. I da ako tebe izgubim, da sam makar dobila nešto - pričala je Đoganijeva.

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'