AKTUELNO

Tomićeva je uprkos svemu branila svoju bivšu devojku.

Najverniji gledaoci "Zadruge 2" večeras ponovo dobijaju svojih pet minuta, kada učesnicima najgledanijeg rijaliti programa na ovim prostorima mogu da postave pitanja o svim onim situacijama koje su obeležile protekle dane u Beloj kući.

Naredno pitanje je stiglo sa Sanju Stanković zbog čega je napravila haos i pridikovala Jovani Tomić Matoroj zbog bliskosti sa Stanijom Dobrojević tokom "Zadrugovizije 3".

Foto: TvPink Printscreen

Napravila si onakav haos sinoć samo zašto što je ispala čovek prema Staniji, a šta misliš da je Matora trebala da uradi kada si joj rekla da si sa bivšim verenikom koji te je zaprosio bila na večeri - glasilo je pitanje za Stankovićevu.

Foto: TvPink Printscreen

On je hteo da se pomirimo, ja sam to ovde rekla. Ja sam rekla da je okej što su bile korektne u tom zadatku. Ja sam ti zamerila neke stvari pre zadatka. Ako sam ti već zamerila što ti imaš potrebu da se pravdaš nekom za stolom. Nek' nastavi da te zove kerom - pričala je besno Sanja Matoroj, zbog čega je odmah reagovala Stanija.

Foto: TvPink Printscreen

Ne, nego treba da čeka dva meseca da je šutneš. Folirantu jedan. Devojka zamalo juče nije srčku dobila, a svi ovde obleću oko tebe. Folirantkinjo mrtva bre jedna. Ti si ona koja od nje ovde pravi kera - žestoko je odbrusila Stanija Sanji.

Kada je voditelj rekao da je kraj emisije, Matora je taj trenutak iskoristila da kaže Sanji kako oko nje nije bio niko od pravih prijatelja dok je plakala.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'