AKTUELNO

Imala samo reči hvale za Drvo!

Drvo mudrosti je čulo od Ane Korać da Luna Đogani želi razgovor sa njim, pa joj se odazvalo na poziv. Kada je Luna ušla u Rajski vrt, prvo je poželela da se zahvali zbog razgovora koje je Drvo obavilo sa Markom Miljkovićem.

Foto: TvPink Printscreen

Da ti se zahvalim što si imao razgovor sa Markom, ti si jedno predivno Drvo mudrosti, koje može čak i ovako hladne muškarce da dovede u red. Puno ti hvala - bila je zahvalna Luna.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam ga pitala: "Je l moguće da smo se ti i ja zbog ovoga rastali, a volimo se?". Bukvalno me boli d*pe što je pogledao u Maju, meni daje energiju. Neka misle da sam najveća jadnica i paćenica. Ja sam se vratila u tu Lunu koja sam bila. Diše mi na uvetu i sanjam pored njega. Emotivno sam ispunjena i sve je prošlo u tom trenutku. I depresija. Ne želim više nikakve sitnice da mi upropaste vezu sa Markom, nije on savršen, nisam ja savršena, ali mi se volimo i želimo da budemo zajedno - ispričala je blogerka.

Luna je imala i posebnu želju za Drvo. Naime, ona je saznala da je Marku juče predloženo da se osami sa Lunom na Rajskom ostrvu, kako bi se pomirili, što je odbio. Sada kada su se pomirili, Đoganijeva je izrazila želju da ipak odu na ostrvo ako je to moguće, a Drvo joj je reklo da će razmisliti o tome.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: MI SMO MRTVI JEDNO BEZ DRUGOG: Luna se poverila Ani Korać o svojim osećanjima prema Marku! (VIDEO)

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'