AKTUELNO

Ne prestaju sa svađama!

Milionska publika koja svakoga dana prati dešavanja u Beloj kući na programu TV Pink, ovog četvrtka postavlja pitanja učesnicima rijaliti programa "Zadruga 2" na koja zadrugari uvek rado odgovaraju.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje je stiglo i za Jovanu Tomić Matoru i Ljubu Pantović. Pitanje se odnosilo na to što su njih dve zajedno prokomentarisale da Stanija Dobrojević i Sanja Stanković sigurno imaju razlog za sukob iz spoljno sveta, jer je nemoguće da je njihov konflikt započeo zbog bezazlenih stvari u rijalitiju.

Ja sam Sanju pitala još kada je bila prva svađa da li postoji osoba koja ih veže, jer nemoguće da postoji ovakav sukob bez razloga - pričala je Matora.
Mene niko ne može da ubedi da Sanjina rečenica: "Tvoja veza sa Vladimirom je fejk" može da izazove one reči. Tvrdim da postoji nešto - rekla je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Međutim, brzo je nastao sukob, jer su Tomićeva vratila na svoj pređašnji sukob sa Pavlom Jovanovićem, zbog koga su ponovo pokrenute glasine da je Sanja bavila prostitucijom, a čak je izgovorio da je Jovana to znala.

Ako ti je cilj da me isprovociraš da te udarim... Rekao si Ljubi da si to namerno rekao da bi isprovocirao mene - vikala je besno Matora, dok se Ljuba ubacivala i zajedno optuživala Pavla sa njom.
To je taj gospodin koji me naziva kako me naziva, koji ovu devojku (Staniju) vređa zbog 50 dinara, što je Draganu usr*o ovde - navodila je Sanja.

Nastao je ogromna svađa u Beloj kući, a Pavle je opet naveo da je sve što je izgovarao bila istina.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je sve ovo izgledalo detaljno, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'