AKTUELNO

Osula paljbu po svima!

Ovog četvrtka će voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čitati pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TvPink Printscreen

Pitanje je stiglo za Aleksandru Subotić, a gledalac je želeo da Subotićeva prokomentariše to što su svi stali na stranu Ane Korać kada je ušla u vezu sa Davidom Dragojevićem, a Maju Marinković su napali zbog flerta sa Markom Miljkovićem.

O tome je pričam. To su dvostruki aršini. Maja je pogrešila jer je prikrivala to što radi Marko. Ali ona je iskorišćena u ovoj priči. Njega boli uvo i za Luni i za Maju. Ukućani su pokazali da su smećari i da rade sve u skladu sa tim koga vole. Maja je malo glupava, treba joj malo vremena da skapira neke stvari. Marko je iskoristio Maju, to je bila klasična navlakuša, ona je bila njegova žrtva - odgovorila je Subotićeva.
Sa kim si takav si. Na taj način je Aleksandra pokazala da nije nikakva žrtva ovde. Drago mi je što je došlo do one situacije (sukoba u ranijem toku emisije) jer su pokazali koliko im je krivo što sam se pomirio sa Lunom - odbrusio je Marko

Foto: TvPink Printscreen

Marko je juče čekao pitanja i da čuje mišljenje naroda. Zbog toga se pomirio sa Lunom. On voli da vrti priče. On je rekao da jeste gledao Maju i da niko ne može da mu zabrani. A kada je ona to potvrdila, on je napao. Rekao je da će je spustiti i poniziti na najgori način. Iako mnogo dobro zna da je bila zaljubljena u njega. Sve što on radi je za osudu - rekla je Aleksandra.
Ja sam borac, nisam žrtva - rekla mu je Aleksandra, pa nastavila da ga analizira:

Foto: TvPink Printscreen

Lepi Mića je ustao i stao na stranu Maje Marinković, a iskritikovao Marka i uputio mu uvrede.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'