AKTUELNO

Dragojević se našao u nebranom grožđu.

Učesnici "Zadruge 2" često znaju da negiraju događaje koji su se dogodili pred kamerama i pred očima milionskog auditorijuma, pa je četvrtak i emisija "Gledanje snimaka" pravo vreme kada svega toga mogu da se prisete.

Nakon što je pušten snimak na kojem je prikazano kako Ljuba Pantović priča Jovani Tomić Matoroj kako David Dragojević gleda Sanju Stanković, na šta je ona rekla da i ona sumnja u to.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zbog toga je došlo do žestokog konflikta između aktera ove priče, a David je bio naročito razjaren zbog ovoga.

Ovo samo govori da on nešto mulja. Ja ne vidim čemu ova drama, oko toga što sam rekla da sam ja primetila da ju je pogledao. David je veoma osetiljiv na mene - pričala je Ljuba.

Foto: TvPink Printscreen

Matora je priznala da je ljubomorna na to što su David i Sanja bili veoma bliski dok su njih dve bile u svađi i da ju je to i navelo da posumnja da su Ljubini navodi tačni.

Boli me briga, kad mi se raspada ceo svet, ja sam se tako osećala. Kad ti neko kaže to to i to, naravno da ću o tome da razmišljam i na sve to mi kaže isto i Ljuba. Sve mi se raspadalo - pričala je Matora.
Danas kada si sa nekim kulturan, to se smatra flertom - prokomentarisao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: NISAM NA PARASTOSU! Pušten snimak kako David OPČINJENO gleda Aleksandrin nastup na Zadrugoviziji, A OVO JE BIO NJEGOV KOMENTAR! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'