AKTUELNO

Tomićeva pokušava na sve načine da oraspoloži Stankovićevu, pa joj hranu donosi u krevet.

Sanja Stanković je upala u teško psihičko stanje onog trenutka kada ju je Jovana Tomić Matora podsetila tokom žestoke svađe na loše ljubavno iskustvo sa bivšim momcima koji su je tukli.

Foto: TvPink Printscreen

Plavuša danima unazad plače zbog toga i ne želi da priča o tome. Matora se izvinjavala Sanji shvativši da je ono što je izgovorila pokrenulo lavinu emocija, pa pokušava da je uteši, ali bezuspešno.

Tokom večeri, Stankovićeva je ležala u rehabu, dok je Matora sve vreme bila uz nju i tešila je, a potom i zaspala kraj nje.

Meni je glupo što smo se posvađale. Mi nemamo razlog da se svađamo, jer ti mene voliš i ja tebe volim. Ti ćeš da imaš lepu budućnost. Sa ovim paricama ćemo da obezbedimo nama nešto lep. Biće ti dobro - tešila je Matora Sanju.

Foto: TvPink Printscreen

Jovana se potrudila da na sve načine udvolji Sanji kako bi je oraspoložila, pa joj je donela i hranu, a potom i namestila krevet da spava pokraj nje.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PALA JE ODLUKA: Zadrugari i publika odlučili da njih DVE IMAJU JOŠ SAMO JEDNU ŠANSU za boravak u Beloj kući! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'