AKTUELNO

Marinkovićeva mu nije ostala dužna.

Petak je dan kada je u izuzetno napeto, jer nas u večernjim časovima očekuje nešto što učesnike najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruge 2" potpuno poremeti, emisija "Pitanja novinara".

Naredno pitanje bilo je upućeno Marku Miljkoviću, a glasilo je: "Da li misliš da je tvoj potez prema Maji bio džentlmenski, da prskaš otrovne hemikalije devojci u oči, da li se kaješ i misliš da je trebalo drugačije da postupiš?".

Foto: TvPink Printscreen

Morate da razumete u kavkoj se situaciji trenutno nalazimo, baš me briga da li je to džentlmenski ili nije, ovde neke žene sebi daju za pravo mnogo toga, da rade pogrešne stvari, da se umešaju i gurnu nos gde im nije mesto. Ja se slažem da je Maja moja greška i ja tu moram da stavim tačku. Ona mi nije trebala kad sam došao pre sedam meseci, nije trebalo da mi se desi, imali smo to što smo imali. Ona kaže da smo bili u vezi, evo ja sam mislio da je ženim da joj kupim prsten da je vodim negde, onda je došla Luna i preotela me. Ne interesuje me, ja nisam došao ovde da bi bio džentlmen. Sedam meseci je ćutala, dobila je svojih pet minuta sad, ja sam joj to pružio, proći će tih pet minuta i opet će da radi ono što je radila to što je radila pre - rekao je Miljković, a zatim nastavio:

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASTUŽILA SE! Kad je čula da je ona NOMINOVANA, Miljana BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

Ja ovde ne narćem na žene, ali ona je dala sebi za pravo da se petlja u nešto što nema pravo da se petlja. Opet kažem i ima pravo jer je bilo to što je bilo između nas, to je bila greška zbog koje sad ispaštam. Mene boli d*pe što to nije bilo džentlmenski, moram maloj džukeli da objasnim da je greška to što sam napravio pre 7 meseci. Ne verujem da to radi napolju, već je videla da na taj način može da se istakne u rijalitiju - završio je Marko, a zatim je svoj komentar dala i Maja Marinković.

Foto: TvPink Printscreen

Što se tiče Marka, smatram da je on dno dna za muški rod, jako je ružno što na ovaj način omalovažava žene ovde. Poznat je po sukobima sa ženama ovde. Ne može da bude prijatelj ovde nikome. On je mene pokušao da umeša u svoju vezu, ja sam to htela da prećutim. Kako god da sam postupila ispala bih kriva. On je mene umešao a sad pokušava da se izvuče, jako je ružno što je krenuo tim sprejem na mene, to pokazuje kakav je muškarac. Njegove reči ne mogu da me pogode, kaže da mi se neće izviniti, a zaboravio je da se već izvinio i meni i svim devojkama koje je vređao. On služi tome samo da bude u fejk vezi sa Lunom, Luna je tu iskrena, ja govorim istinu - navela je Maja.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Maja Marinković

#Marko Miljković

'