AKTUELNO

Kaje se zbog svega što je izgovorila tokom svađe.

Emisija "Pitanja novinara" podigla je veliku prašinu u Beloj kući, a naredno pitanje pripadnici sedme sile postavili su Sanji Stanković i Jovani Tomić Matoroj.

Novinari su želeli da čuju zašto Matora krivi Staniju Dobrojević za svađu sa njenom devojkom, kad je i ona sama vređala Stankovićevu tokom njihove rasprave i time dovela u pitanje Sanjinu iskrenost i moral.

Foto: TvPink Printscreen

Krivim sebe, kajem se. Meni je najveći problem što sam ja to uradila. Osećam se odvratno. Rekla sam da joj treba neko kao Dragani Mitar, ko će da joj kupuje stvari. Nas dve smo pričale o tome. Pola sam zaista mislila, pola sam rekla da bih je povredila. Jedino mi je bilo logično da ona ne može da prizna da joj treba muškarac. Sanja je bila strejt devojka, ona se izborila sama sa sobom da to prizna. Ja imam nesigurnost i svaki put imam tu sumnju u nju u svađi. Kad mi je rekla za te leptiriće, ja sam sebe ubedila da je upravo to naš problem. Pokušala sam da nađem rešenje. Sama sam dala povoda za sumnju. Plašim se da budem ostavljena sa njene strane, ako naiđe neki muškarac koji ispunjava njene kriterijume. Jedini problem je što ja sve pričam, svoja osećanja, ja sve kažem što mi prolazi kroz glavu, tražila sam razlog da nju osudim što je raskinula sa mnom. Ja osećam da time odbijam od sebe jer to radim. Jedina stvar koja može da poboljša našu vezu je razgovor, treba da joj kažem sve što mislim. Meni je svašta prolazilo kroz glavu tokom naše svađe. Priznajem grešku, prešla sam grešku, ja umem da budem mnogo gora - rekla je Matora.

Foto: TvPink Printscreen

Ja se loše osećam zbog tih izgovorenih reči, ali preko takvih stvari se prelazi kad nekog voliš. Istina je da je ona nesigurna u sebe. Ja nikad nisam bila sa devojkom pre nje, niti ću biti posle nje - navela je Sanja.

Zatim se Stanija uključila u ovu diskusiju, te je dobacila da je sada svima jasno o čemu se radi u njihovoj vezi.

Foto: TvPink Printscreen

Sve vam je rečeno, ne treba ja ništa da govorim, one sve same kažu - navela je Dobrojevićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Ona je to rekla jer želi porodicu. Zato joj nabijam na nos tu veridbu, ja hoću da joj kupim prsten, ona to odbija. Volela bih da sam muškarac da mogu da joj napravim dete - navela je Jovana.
Odvratno se osećam, obećale smo našim porodicama da nećamo. Kad sam ušla ovde falilo mi je pažnje. Sad jedino što mi fali je naš s*ksualni odnos jer ne možemo da ga imamo - zaključila je Sanja.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: RASTUŽILA SE! Kad je čula da je ona NOMINOVANA, Miljana BRIZNULA U PLAČ! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'