AKTUELNO

U njihovoj vezi cvetaju ruže.

Naredno pitanje postavio je urednik portala Pink.rs Darko Tanasijević koje je bilo upućeno Ani Korać, koja trenutno uživa u vezi sa Davidom Dragojevićem.

Mnogi zadrugari te savetuju kada je tvoja veza sa Davidom u pitanju i upozoravaju te da si zaslepljena i da postoji šansa da će ti on na određeni način napakostiti i da ćeš proći kao Aleksandra. Ti te komentare ne uzimaš za ozbiljno, a da li se nekad zapitaš da će možda nekad doći do toga, budući da si svedok njihovog raskida - glasilo je Darkovo pitanje.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam pričala sa Drvetom i rekla sam da me samo Sanjine, Matorine i Mićine reči mogu pogoditi, oni mi kažu da gledam malo stvari i sa strane. Ja jesam zaljubljena, volim ga i zato ne sumnjam. Ne podržavam ja njega, naravno da je ružno što to nije prekinuo ranije, ružno je što iznosi taj prljav veš. Ali zaljubljena sam, volim ga i ne vidim te stvari. Iskreno nisam ni jednog trenutka mislila ništa negativno, možda je to moja greška, što sam zaslepljena. Trenutno sve najlepe mislim, zaljubila sam se, ako udarim glavom, udarila sam, ali je makar bilo iskreno - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: PREŠLI SVE GRANICE: Ana i David se odvojili od svih i rešili da se sunčaju dok su svi igrali igru Velikog šefa! BEZOBRAZLUK! (VIDEO)

Detaljnije o svemu pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

R. L.

#Zadruga 2

'