AKTUELNO

Orila se Bela kuća.

Stanari Bele kuće su tokom večeri odgovarali na pitanja novinara, a jedno od njih je bilo upućeno Ani Korać.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Pitanje se odnosilo na njenu hladnokrvnost kada svi komentarišu kako je David ostavio Aleksandru i njegovo koketiranje sa Lunom na početku ''Zadruge 2''. Koraćeva je priznala da nije ljubomorna devojka i da imam štit kako bi sve to ignorisala.

To prosto nisam ja. I te kako se kontrolišem. Ja nisam ja ako se svađam i vičem. Imam taj neki štit i tako - odgovorila je Koraćeva.
Meni je ona zaista smešna, nemam reči. Govori tu da se ne svađa jer to ona nije ona. Baš je glupava. Ima neki štit, znači da ne pokazuje pravu sebe - komentarisala je Aleksandra nakon Aninih reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Previše si jeftina da bi se raspravljala sa tobom. Tebe boli sve što se mene tiče. Ja tebe bolim, niko više. Boli tebe d*pe za Davida. Prošlo je drugo polugodište, devojčice jeftina - izgovarala je Ana žestoke reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Odj*bana si devojko samo tako, moja si zamena. Vidimo se u Crnoj Gori na moru, ups! Ne možeš da uđeš u zemlju. Svi su njeni uhapšeni, prodaje svoje telo. Taman u girosu može, ima jedna sobua gore, neka kupe jednu sijalicu, taman imaju para za to - govorila je Aleksandra sa osmehom na licu
Loše glumiš - rekla je Ana za kraj.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'