AKTUELNO

Subotić je bez dlake na jeziku pričao šta zamera svom bivšem zetu.

Prema odluci stručnog žirija na "Zadrugoviziji 3" pobedu su odneli Aleksa Savić, Marko Miljković i Lazar Čolić Zola. Oni su između ostalog kao nagradu od medija dobili da odrade intervju sa pobednicima Fejsbuk glasanja.

Foto: TvPink Printscreen

Danas je stiglo pismo u Belu kuću, kojim su pobednici stručnog žirija bili obavešteni da je došlo vreme da intervjuišu Aleksandru Subotić, Sanju Stanković i Karađorđa Subotića kao pobednike Fejsbuk glasanja.

Zola je dobio zadatak da intervjuiše Karađorđa, a oko pripreme pitanja mu je pomogla njegova devojka Miljana Kulić. Neka od pitanja koja će se naći u intervjuu pročitajte u nastavku.

Foto: TvPink Printscreen

Da li si pratio Ljubin nastup na "Zadrugoviziji" i da li te i dalje s*ksualno privlači. Da li misliš da će veza Ane i Davida da se završi kao i veza Aleksandre i Davida i da li je David ušao u vezu sa Anom iz istog razloga kao i sa Aleksandrom - dala je predlog Miljana svom dečku, dok je on zapisivao njene reči.

Foto: TvPink Printscreen

Pratio sam kao i ostale i Ljubin nastup, među nama nema nikakvih emocija i ne privlači me s*ksualno - odgovorio je Karađorđe, a na drugo pitanje je dao sledeći odgovor:
Nemam ništa protiv njihove veze, s tim što njemu zameram jer nije raskinuo sa mojom ćerkom i njihov način komentarisanja gde on pokušava svoju zloupotrebu da prebaci i njoj kao odgovornost. Ani Korać zameram komentarisanje njihove veridbe, s*ksa i generalno njihovog odnosa - pričao je Karađorđe.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Ja vladam svakom situacijom, moraš da mi veruješ! Nakon burne emisije, Marko otvorio sve karte, Luna zablistala od sreće! (VIDEO)

U video-prilozima koji se nalaze u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'