AKTUELNO

Još jedna porodična svađa.

Zadrugarima je pušten snimak uspomena Ljube Pantović. Stare teme su ponovo pokrenute, pa se u sve umešala Aleksandra Subotić. Ona je tvrdila da njena majka nije imala odnos sa njenom ćerkom Magdalenom više od dve godine, ali je spomenula da je Biljana Dragojevića sjajno vodila brigu o maloj dok su ona i David bili u rijalitiju.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Došlo je do stravične rasprave u kojoj su izrečene nove informacije. Tema je bila mala Magdalena i briga o njoj. Subotićeva je priznala da ju je majka prijavila socijalnoj službi kako bi joj oduzela dete što joj je pošlo za rukom jer je ova bila u rijalitiju, pa nije mogla da reaguje.

Nisu imale odnos toliko godina, ona je mene tužila socijalnoj službi da mi se oduzme dete. Biljana nije htela da dozvoli da se Magdalena maltretira i da tako ide od kuće do kuće. Ona je divnu brigu vodila o njoj. Hvala joj na tome. Socijalna služba je meni sve rekla. Može ona da priča šta hoće. Dete su mi oduzeli. Bilo je dete kod Karađorđa, a tada je bio neki problem sa kolima, nešto je eksplodiralo i ona je navela da dete nije sigurno pored njega - otkrila je Subotićka, a onda je ustala Ljuba i rekla šta ima u svoju odbranu:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ta divna žena je napisala da meni neće da dozvoljava da vidim dete. Ja sam onda rekla da ja nikoga neću moliti da neko meni dozvoljava da je gledam. Tada sam i Davida vređala tu. Sve je to bila prolazna avantura. Jedna pokondirena tikva neće da odlučuje da l' ću da vidim svoju unuku. Ovo je sve meni presmešno - čudila se Ljuba.

Komentar na sve ovo je dao i David Dragojević jer je kod njene majke boravila Aleksandrina ćerka Magdalena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikakve bagere spomenuo nisam. Govorio sam da je bagerista. Što se tiče moje mame, ona je vodila lepo brigu o maloj - kratko je rekao on.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandra Subotić

#Ljuba Pantović

'