AKTUELNO

To sve sa Macom mi je bilo zanimljivo. Fali mi sve to - rekao je Bora.

Veliki šef je i danas odlučio da zadrugarima pusti sve video snimke na kojima su prikazane uspomene stanovnika Bele kuće.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sledeći snimak koji je pušten tiče se Bore Santane. Kolažni video sadržao je kratke klipove njegovih ludih provoda sa prijateljima, ali i fotografije sa članovima porodice. Vriskom su svi dočekali snimke izliva nežnosti sa Macom Diskrecijom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ima ovde svega, ovde su prijatelji, baka. Eto tu je i Maca. Moraću da pustim kosu, tada mi je najbolje bilo - govorio je on, a onda je spomenuo Macu Diskreciju sa kojom je bio tokom trajanja prve sezone Zadruge:

Foto: Zadruga - RTV Pink

To sve sa Macom mi je bilo zanimljivo. Fali mi sve to. Svi ovde znaju da se meni Maja sviđala. Kažu da je moj boravak u prvoj sezoni obeležio moj odnos sa Macom, posle je sve to otišlo u pogrešnom smeru. Maja je diskretna, a Maca je bila diskrecija - govorio je on, a onda je Maja imala komentar:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bora mi je drag, razumem ga, odbila sam ga. Imamo lepi odnos. Sve najbolje o njemu mogu da kažem. Protiv Mace nemam ništa, kul mi je sve to. Sve je okej. Bora i ona su bili slatki i interesantni. Bora stvarno nije moj tip, nikada neće biti nešto između nas - komentarisala je snimak Maja.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bora Santana

'