AKTUELNO

Ovo nije očekivala!

Na iznenađenje mnogih, Biljana Dragojević odlučila je podrži vezu svog sina Davida Dragojevića sa Anom Korać, a to je pokazala i tako što je na dan njihove slave poslala tortu na adresu Bele kuće sa natpisom ,,David i Ana".

Koraćeva je u emisiji ,,Pretres nedelje sa Milanom" otkrila voditelju kako se oseća zbog toga i da li čvrsto veruje u njenu podršku, a onda je Aleksandra Subotić vidno iznervirana zbog toga odlučila da otkrije još jednu tajnu njene oštre suparnice.

Foto: TvPink Printscreen

Nisam zaboravila, David mi je nešto rekao. Nisam htela da idem da pričam sa mojima, osećam se neprijatno. David mi je rekao da je Aleksandra njegovoj mami isprala mozak. Obradovala sam se što nas njegova mama podržava i drago mi je. Pomešana su mi osećanja, iskreno. Čudno mi je sve to - rekla je Ana.

Foto: TvPink Printscreen

Biljana je rekla za nju da je prostitutka. Ona nju doživljava ko je Magdaleni oteo oca, meni nekog koga mnogo volim. Magdalena kaže da joj je ona baka. Anu poznaje neko ko je mnogo blizak Mungosu i da je on dobio fotografiju na kojoj se vidi pre tih plastičnih operacija. Ta fotografija je izašla na društvene mreže i onda je Mungos napao Biljanu, zašto je ona podelila tu fotografiju, a on se sprdao na njen račun - rekla je Aleksandra.

Foto: TvPink Printscreen

Biljana je sve vreme živela u zabludi da je to igra, a sada je konačno shvatila da se David zaljubio u devojku kao što je Ana i kakva god da je ona, ona je na strani svog sina. Biljana sad malo menja mišljenje o Aleksandri, zbog svega što se izdešavalo - rekao je Lepi Mića.

Kako je ovo izgledalo, pogledajte u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Aleksandra Subotić

#Ana Korać

'