AKTUELNO

Sada je sve jasnije!

Pevačica Suzana Perović je odlukom glasova publike proglašena za najdvoličniju osobu u Zadruzi, a voditelj Milan Milošević je u emisiji ,,Pretres nedelje" odlučio da napokon započne temu o njenoj tajnoj vezi sa Mikijem Đuričićem.

Lepi Mića bio je jedan od onih koji je mnogo znao o njihovom odnosu, ali je iz poštovanja prema Mikiju odlučio da se povuče. Međutim, ove noći je otvorio dušu i otkrio sve detalje zbog kojih smatra da pevačica i te kako krije pravu istinu o svemu što je imala sa njim.

Foto: TvPink Printscreen

Miki je uvek preuzimao priču na sebe i krivicu, a Suzana je u svađama uvek govorila: ,,Miki, šta to pričaš" ? Davala mu je znak da ne sme ništa da priča! Ti si ga mamila, a onda pravila haos. Suzana je ušla u vezu nespremna, jer je znala da kući ima to što ima i da to njoj dobro doneti neće - rekao je Lepi Mića.
Ja nisam htela više da se mešam u to i da pominjem taj se*s, samo da Miki ovoga puta ne bi pobegao i da bi opstao! Svaki put izađe zbog neke osobe! Suzana, ti si se obrukala za sve pare! Jesi udata ili nisi?! - upitala je Miljana.

Foto: TvPink Printscreen

Ja sam je pitao zašto se nije razvela, ona kaže da nije zbog finansija. Ja sam joj rekao fino, da je svako zabavljanje, a u braku si, to je prevara! Ovde si ušla u vezu kakvu si ušla, svesna si toga, ali svi su ćutali iz poštovanja prema Mikiju. Ja sam samo rekao da se sve vidi. Rekla si da u vezi tebe i Mikija sve greške koje su vučene sa tvoje strane, ti zapravo nikada nisi dala za pravo njemu: ,,Da, to je tako". Uvek je ispadalo da je on kriv. Ti si ušla u vezu. Ti nisi mogla to što imaš kući da pobediš, pobedila si sebe. E, kad ste stvarno ušli u vezu, tad si ti pokušavala još više da prikrivaš! Ništa drugo nije sporno. Miki je poštovao tvoju privatnost. On je doveden u situaciju da kaže sve ili da izađe, on je odlučio da ode, sateran je bio u ćošak! - rekao je Lepi Mića.

Detaljno o ovoj raspravi, pogledajte detaljno u nastavku.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K.Ristić

#Miroslav Pržulj | Lepi Mića

'