AKTUELNO

Nije imala poverenje u njega!

Voditelj Milan Milošević večeras je ušao na velelepno imanje u Šimanovcima kako bi sa zadrugarima obavio još jedan pretres nedelje. Intrigantne teme su se nizale, a na red su došli i Miljana Kulić i Lazar Čolić Zola. Povela se tema o ljubomori, tačnije o tome što Miljana zamera Zoli da gleda u druge devojke i da njoj ne posvećuje dovoljno pažnje.

Foto: TvPink Printscreen

Tom prilikom su njih dvoje izneli kako ga je Kulićeva testirala kada su boravili van rijalitija.

Zvala sam nekog čoveka, okrenula neki broj koji mi je memorisan u pamćenju. Da bih videla njegovu reakciju, ja pozovem i uključim interfon. Primetila sam nedostatak emocija, nepoklanjanje pažnje - ispričala je Miljana, a zatim Zola ispričao još jednu situaciju u kojoj ga je testirala:
Stiže poruka: "Ćao, Miljanice. Mnogo si mi nedostajala". Ja provalim da je to ona poslala sa dadiljinog telefona - dodao je Zola.
Pre toga se 40 puta na telefon nije javio, a poruku je pročitao. Htela sam neke stvari da proverim - otkrila je Kulićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Milana je zanimalo i da li je nekad došlo do fizičkog kontakta između njih dok su imali svađe. Oboje su otkrili da on nju nikada nije udario, ali da je Miljana nasrnula na njega. Naime, ona se iznervirala pred ulazak u rijaliti jer on nije želeo da uđe sa njom, pa ga je zbog toga ogrebala.

Nije došlo do tuče, došlo je do grebanja i vukla sam ga za majicu - otkrila je Miljana.

Kako je sve ovo izgledalo, pogledajte u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

M.P.

#Zadruga 2

'