AKTUELNO

Otvorila dušu Davidu.

Pre početka večerašnje žurke, Suzana Perović i David Dragojević osamili su se ispred sobe za rehabilitaciju, gde su komentarisali Mikija Đuričića koji je rijaliti program "Zadruga 2" morao nedavno da napusti zbog zdravstvenih problema.

Foto: TV Pink Printscreen

Sinoć se u kući polemisalo o odnosu Suzane i Mikija, a neki zadrugari govorili su kako su oni imali i intimne odnose. Zanimljivo je i što ukućani komentarišu da je Suzana procvetala nakon što je Miki otišao, iako je ona nedavno izjavila kako joj Đuričić veoma nedostaje i da pati u sebi.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko puta me je napušio k*rcom, ali i koliko puta mi je dao dobar savet. Vi ste imali specifičan odnos. Nikad nije ustao i nešto... Uvek je bio... Prezanimljiv je. Razumem njegov humor - pričao je David.

Foto: RTV Pink , printscreen

E, a kada meni kaže: "E, baš si glupava", to mi je toliko slatko. Kako on nedostaje ovde u celoj priči. On je najrealniji. Joj, vrati se više! Molim te! Unesi malo živosti. Naravno, najbitnije je da on bude dobro - govorila je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

Podsetimo, zanimljivo je i da Suzana Perović nedavno u Rajskom vrtu nije želela da otkrije tajne Drvetu mudrosti, jer se uplašila susreta sa decom, suprugom, ali i Mikijem Đuričićem.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Suzana Perović

'