AKTUELNO

Imale su noćas maratonsku svađu.

Danas popodne voditelj Milan Milošević stanovnicima "Zadruge 2", rijaliti programa koji pomera sve granice, čita pitanja koja su gledaoci postavljali zadrugarima u danima iza nas na zvaničnoj Fejsbuk stranici - RTV Pink.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako je izdržala šale na njen račun koje su joj uputile Zlata i Suzana, bilo je pitanje za Zoricu Marković, a tokom pitanja publika je poručila pevačici da ju je cela Srbija žalila zbog svega što je nastalo tokom rasprave. Podsetimo, Suzana, Zlata i Zorica ušle su u veliku raspravu zbog intimnog odnosa Suzane i Mikija, a rasprava je trajala do zore.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja znam njihove fore i fazone! Nisu one uspele i neće mene da me slome i da dokažu suprotno, jer sam ja milijadru posto upravu! Ja poštujem i Suzani i Zlatu. Znam fore i sve se završi sa osmehom, lažu... Razne stvari koje su napravile. Rekla sam lepo da narod ima pravo da pita! Jedno je kada kažeš: "Ja sam sedela sa Suzanom i videla joj u očima", a drugačije je kada odgovara novinarima - govorila je Zorica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zlata se tokom emisije okreće i kaže meni: "Kako to? Nije bilo u kupatilu, ali je bilo na imanju". Znači, potvrdila je ono što pitali. Ja sam sve vreme vodila borbu da se kaže istina! Miki je bio zaljubljen u Kiju! Suzana i Zlata su najperfidnija dva rijaliti igrača - dodala je Zorica.

Svoje izlaganje imali su nakon ovoga i Marija i Miljana Kulić, ali i Bane Čolak, a u video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Zorica Marković

'