AKTUELNO

Ovo joj Suzana ipak nije zamerila!

Zlata Đurković i Suzana Perović poslednjih nekoliko dana izazivaju veliku pažnju i često ulaze u rasprave sa drugim ukućanima, nakon što je Zlata rekla kako su Miki Đuričić i Suzana imali intimne odnose.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zlata je tokom jednog razgovora rekla Zorici Marković kako su Miki i Suzana nisu vodili ljubav u kupatilu, ali da jesu imali vrelu akciju na imanju. Đurkovićka je rekla i da je to zaključila iz Suzaninog pogleda.

Foto: TV Pink Printscreen

Nakon emisije "Pitanja gledalaca", Zlata i Suzana su zajedno sa Lazarom Jeremićem pričale o ovoj temi i tom prilikom Đurkovićka je počela da se izvinjava Perovićki što je nije dobro razumela.

Meni je ovo top! Da li se tebi sviđa ova priča? Mi nikoga ne vređamo! Pričamo o ljubavi! Suzana, ja sam sigurna bila. Meni su tvoje oči govorile to sto posto. Ja sam pogešila. Ja ti se izvinjavam. Oni otvaraju lobanje jedni drugima, a mi smo zlo - rekla je Zlata.

Foto: TV Pink Printscreen

Dosta više! Jesmo mi uvredile nekoga? Zlata je neko ko ubacuje fore, ko je ovo i ko ono. Svako priča ono što želi. Prihvatam izvinjenje. Mene Miki ako vidi kako jedem ovoliko torte, pljunuće me posred face! Ne znam kome sam zlo nanela - govorila je Suzana.

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Suzana Perović

#Zlata Đurković

'