AKTUELNO

Dragojević istakao da je njihova veza zasnovana na lažima.

Predstavnici sedme sile su naredno pitanje postavili Davidu Dragojeviću, a ono se odnosilo na to što ovaj zadrugar konstantno potencira da je njihova veridba bila lažna, sa čime Aleksandra Subotić nikako nije saglasna.

Budući da David neprestano ponavlja da je veridba bila lažna i da se njihova veza zasnivala na lažima, Dragojevića su novinari upitali kako sve to govori o vezi sa Aleksandrom kada društvene mreže govore da je između njih prštala ljubav.

Foto: TvPink Printscreen

Tvoj stori na Instagramu, koji si ti objavio nakon što su svi napali Aleksandru. Ti si napisao: "Pa majmuni, red je ako je moja mora dobiti moj prsten. Volim te Sandra" - pričala je jedna od predstavnica sedme sile.
Ja sam uvek pokrivao Aleksandru. To su te neke laži koje sam ja i ovde tvrdio. Ja tu nisam prevario samo sebe, već i brata. Mi smo lagali što se tiče te trudnoće. Što se tiče veridbe, znala je da je bila lažna. Dole su bili moj brat i njegova žena, oni su je napadali, ona je nosila taj neki prsten iz rijalitija. To su laži za koje sam ja tvrdio da je istina. Nikada nismo radili ništa jedno bez drugoga. Ona je koristila moj telefon - pričao je Dragojević.

Foto: TvPink Printscreen

Ti si meni hakovao profil - dobacila je Aleksandra, na šta je David rekao da je ona koristila njegov Instagram nalog.

Dok je ovo David pričao, Aleksandra je sve vreme dobacivala da on govori neistinu i jedva je čekala da dobije priliku da kaže svoju stranu priče.

Pročitajte još: MOŽETE SAMO U D*PE DA JE POLJUBITE: Gagi Đogani ovom objavom izazvao pometnju na društvenoj mreži! Pogledajte kakvu je poruku uputio Luni! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'