AKTUELNO

Markovićka joj je stavila do znanja da je Zlata začetnik ove priče.

Tokom emisije "Pitanja novinara" povela se diskusija na osvnovu čega je Zlata Đurković zaključila da su Suzana Perović i Miki Đuričić imali odnose, na šta je Zorica Marković rekla da je Pinkova zvezda njoj priznala da su ovo dvoje zadrugara imali vrelu akciju na imanju.

Zlata se ogradila iz ove priče rekavši da je to bilo samo njeno mišljenje, kojim je dovela u pitanje iskrenost svoje rijaliti cimerke, Suzane. Zorica i Suzana su se osamile u garderoberu i jedna drugoj ispričale svoju stranu priče kako bi razjasnile situaciju.

Foto: TvPink Printscreen

Ja na osnovu priče, nema šta da izgovaram. Ja se nisam j*bala, ti se jesi j*bala. I ona kaže da je bilo van imanja. I Miki je skoro potvrdio. Ja znam njenu ulogu ovde, a ona sada. Bezbeze me čačkaš sada. On je skočila, a ti na njeno govoriš da krene. Da li ima nešto gore kada dođe i kaže da je videla klip od sedam minuta - objašnjavala je Zorica.
Uopšte neću da govorim sa tobom. Ja tebe gledam kao osobu koja nikad ne komentariše dok ne vidi svojim očima. Ona (Zlata) samo komentariše ko je mene dovezao u karantin i kaže da si joj ti rekla. Ona je rekla zašto sada spominješ, kada Miki nije tu. Ja tebe ni sa kim ovde ogovarala nisam. A šta misliš ako smo se dogovorili Miki i ja? - upitala je Suzana Zoricu, na šta joj je ona odgovorila da imaju pravo na to, a potom je Perovićka nastavila.

Foto: TvPink Printscreen

Zamisli da ja kažem: "Ti si se j*bala sa Lazarom" i ta priča krene da kruži okolo - pričala je Suzana.
Pa ja bih rekla da li jesam ili nisam. Da li sam se ja ikada mešala u vezu sa Mikijem? Ne, sve počinje da se vrti kada je Zlata rekla da nije bilo u hotelu, već negde druge - rekla je Zorica.
Zbog njene gluposti, koju je lupila i ostala živa. Ti moraš da shvatiš jednu stvar da u ovoj situaciji, nemam uopšte nameru sa tobom da se svađam, ali me nećeš ubediti da ti Zorica Marković komentarišeš bez dokaza, nego si se upecala ovde - pričala je Suzana.

Foto: TvPink Printscreen

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 22h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'